Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 75,- ​
Producten van QMS & Cosmedix

QMS Medicosmetics

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken. In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Tijdens onze QMS behandelingen maken we gebruik van het zuurstof apparaat.


Afspraak maken

Previous
Next

QMS zuurstofbehandeling

QMS zuurstofbehandeling: dé boost voor elke huid! De huid houdt van zuurstof, het belangrijkste levenselement, bouwsteen en energieleverancier tegelijkertijd. Het QMS zuurstof apparaat gebruikt medicinale zuurstof. Het versterkt de werking van diverse bestaande behandelingen zoals littekenbehandeling, acne, anti-aging behandelingen, hyperpigmentatie en peelingen. Zuurstof is heel belangrijk voor de huid. Met de jaren neemt de zuurstofopname van de huid af en treedt er huidveroudering op. Rond je vijftigste levensjaar is er zelfs sprake van een halvering van de zuurstofopname in de huid. Door de combinatie collageen en zuurstof wordt de huid gelift en steviger. De QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een stralende en frissere huid

Hoe ontstaat een rimpel in de huid?

Een rimpel ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk.

Vanaf wanneer zie je al verschil?

Al na een maand gebruik van de QMS producten zie je al dat het huidreliëf gladder is. Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

De producten van QMS geven jouw huid terug wat hij nodig heeft

– Jessica –

Belangrijk om te weten:

Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. Wees er dus op tijd bij!

Collageen & fruitzuren

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de Acitve Exfoliant fruitzuur. De fruitzuren van QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Nextt Exfoliant Fluid bevat Glycolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de NEXTT formule. Wat wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten.

QMS producten

Alle producten van QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.