QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen. 

Hoe ontstaat een rimpel in de huid

Een rimpel onstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk.

Collageen is een belangrijke stof in onze huid en lichaam, die zich bindt aan vocht. Naarmate we ouder worden gaan we collageen verliezen en zal ook onze huid verouderen. Belangrijk om te weten: nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. Tijdens de overgang verliezen we ook nog eens 30 % collageen. 

Met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics geven we onze huid collageen terug, dat zich in de bovenste lagen van de huid gaat binden met vocht. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zal de huid gladder en voller aanvoelen en een fijnere structuur krijgen. Een collageen behandeling geeft jouw huid een mooie toekomst. 

QMS Medicosmetics producten

Alle producten van QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de Nextt Exfoliant fruitzuur. De fruitzuren van QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De Nextt Exfoliant Fluid bevat Glycolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de NEXTT formule. Wat wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten.

Resultaten: 

•Gladdere huid

•Stralende huid

•Stevigere huid

•Strakkere kaaklijn

•Vollere huid

•Zachtere huid

•Vermindering van fijne lijntjes

•Vermindering van droogtelijntjes

•Egalere huid

•Fijnere poriën

•Minder roodheid

•Betere hydratatie

Na een maand wordt het huidreliëf gladder. Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

De producten van QMS geven onze huid terug wat hij nodig heeft. 

De QMS MEDICOSMETICS collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.

U start altijd met een fase 1 behandeling en na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3. Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

FASE 1 : In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.

FASE 2 : In deze fase werken we op de versteviging van de huid.

FASE 3 : In deze fases gaan we werken op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

QMS ZUURSTOF : Fase 1, 2 & 3 qms-zuurstof-behandeling

QMS behandelingen dienen correct in fases uitgevoerd te worden, informeert u naar de mogelijkheden.