Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 75,- ​
Producten van QMS & Cosmedix

HydraFacial

Hydrafacial behandeling

Na onze eerste kennismaking/ intake en de uitgebreide huidscan zullen wij als eerste behandeling de HydraFacial adviseren. HydraFacial is dé behandeling voor iedereen die een gezonde huid wenst die straalt.De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddelijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen. Het reinigt, peelt, verwijdert onzuiverheden en hydrateert tegelijkertijd door het insluizen van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. HydraFacial is comfortabel om te ondergaan en je huid heeft geen hersteltijd nodig. Je loopt met een stralende glow de salon uit. Je kunt in onze salon kiezen uit drie soorten HydraFacial behandelingen. De Signature, Deluxe en Platinum

Voor wie is HydraFacial geschikt?

HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes en de aangewezen behandeling als je een vermoeide en vale huid hebt, een rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes, pigmentvlekken of littekens. Ook bij een door de zon beschadigde huid, een rokershuid, onzuivere huid en grove poriën kan de HydraFacial perfect worden ingezet.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen iedere maand een HydraFacial toe te passen of deze af te wisselen met een andere huidverbeterende behandeling. Onze huid vernieuwt zich namelijk elke 3-4 weken en zo ga je elke keer verder op het resultaat van de vorige behandeling. De resultaten zullen ook na elke behandeling langer zichtbaar zijn.

Wanneer mag ik geen HydraFacial ondergaan?

Een HydraFacial is niet mogelijk wanneer je:

Stappenplan

STAP 1: REINIGEN

Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor lactaatzuur (melkzuur) en glucosamine. Ze zorgen ervoor dat de dode huidcellen, die als dakpannen kris-kras over elkaar heen liggen en vastgehouden worden door cementlagen, losgeweekt worden. Het serum gaat namelijk deze cementlagen, die ook wel onze huidvetten noemen, verweken. De dode huidcellen komen zo dus minder vast te liggen. Daarna schrapen we over de huid met de tip en verwijderen we deze dode huidcellen die onze huid grijs en dof maken.

STAP 2: PEELING

Nu gaan we de huid peelen. We werken met glycolzuur en salicylzuur, deze zuren zorgen ervoor dat de poriën open gaan en onzuiverheden los komen te zitten. Deze peeling kun je voelen prikkelen op de huid. Dit gevoel wordt niet als vervelend ervaren. De meesten voelen het zelfs helemaal niet. In de volgende behandelingen kunnen we deze peeling sterker gaan maken. We werken met 7,5% 15% en een peeling met zelfs 30% zuren. Zo zul je na elke HydraFacial een nog mooier resultaat gaan zien.

STAP 3: EXTRACTIE EN HYDRATATIE

Onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in de poriën zitten na stap 1 al niet meer zo vast. Nu gaan we de vacuüm in het apparaat omhoog zetten zodat we de poriën met een soort van stofzuigertje kunnen gaan leegmaken, en tegelijkertijd blijven we de huid hydrateren. 

Als je de HydraFacial elke 4 weken herhaalt, dan zul je gaan ervaren dat we de poriën steeds meer en beter kunnen uitzuiveren. We zien zelfs dat de poriën fijner worden dankzij de gezonde celvernieuwing.

STAP 4: VOEDING EN BESCHERMING

HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem waarmee we de serums diep in de huid kunnen brengen, ook dit weer geheel pijnloos en zonder dat we de huid beschadigen. In dit serum zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming.

We gebruiken ook hyaluronzuur in dit serum, dat tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan binden. Zo geniet je van een betere vochtbalans in je huid. Na de behandeling is het ook extra belangrijk om voldoende water te drinken. Zodat je hydratatie op peil blijft.

Na het aan brengen van het serum ga je waarschijnlijk een licht tintelend gevoel ervaren, dit zijn de antioxidanten die actief zijn en deze vallen eigenlijk de gifstoffen in je huid aan. We noemen deze gif stoffen vrije radicalen. Deze versnellen het verouderingsproces. Dus de prikkelingen die je voelt zijn positief!

STAP 5: HET AFVALBAKJE/GUNKIE

We laten je nu het afvalbakje zien zodat je kunt zien wat er allemaal van je huid is afgekomen. Hierin zie je dode huidcellen, mee-eters, giftige stoffen en alles wat er niet in de huid hoort. De HydraFacial serums die we gebruiken zijn doorzichtig en het troebele wat je nu ziet is je huid en afvalstoffen. 

Hydrafacials

Hydrafacial behandelingen

Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Signature HydraFacial

150,00
Afspraak maken

Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters en ledlicht.

Deluxe HydraFacial

185,00
Afspraak maken

Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Platinum HydraFacial

225,00
Afspraak maken
Vragen

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag!

Ben je voor het eerst bij Quindy’s?  Plan dan een intake + huidscan met de Observe 520X in. Hiermee kunnen we foto’s maken van de huid in verschillende lichtmodi. Deze foto’s geven ons inzicht in wat er in jouw huid gebeurt en welk behandelplan het beste bij jou past.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.