Hey Beauty,

Wil jij werken aan jouw droomhuid.. Dan ben je bij Quindy’s op de perfecte plek. Samen gaan we kijken wat jou huid nodig heeft. Zowel behandelingen als je verzorging voor thuis is erg belangrijk. Zodra je dit op elkaar afstemt bereiken we de allermooiste resultaten. En resultaat is waar het om gaat. We gaan een samenwerking aan samen. Wij doen de salon behandelingen en thuis ga jij verder met de producten die daarbij horen. Samen maken we een plan voor jouw droomhuid!!

Verder kun je bij ons terecht voor Permanente make-up behandelingen. Hoe makkelijk zou het zijn… Nooit meer een uitgelopen eyeliner en wenkbrauwen die de hele dag mooi blijven. Waterproof en altijd op een natuurlijke manier gezet. Vraag gerust eens een intake gesprek aan en we bespreken samen uw wensen. Elke behandeling bij Quindy’s is op maat gemaakt voor u…

“Ik geloof in ‘geholpen’ puurheid. Iedereen is uniek. En jij dus ook!

Ontspannen en vol vertrouwen loopt hier iedereen naar buiten. En daar worden ze allemaal blij van. Gewoon blij. En dat vind ik zo leuk om te zien. Wat een mooi vak heb ik, denk ik dan.”

 

See you soon @ Quindy’s

 

 


Als enige in de omgeving biedt Quindy’s behandelingen aan van het gerenommeerde merk QMS Medicosmetics. Verder wordt er gewerkt met de volgende merken: CraithLab, Cosmedix, Jane Iredale Make minerale make-up, Delilah, LOOkX Skincare, Zonproducten van Coola, Tan Luxe, Julliette Has a gun, Compagnie de Provence, Ted Sparks, Loveli, ANG Cosmetics, Marc Inbane, sieraden van Ibu Jewels en nog veel meer..