Over Quindy’s

Quindy's Skin Institute

Jessica

Al vanaf jongs af aan wist ik het… Ik wil schoonheidsspecialiste worden. Als meisje van 9 jaar ging ik samen met mijn moeder mee naar haar behandeling in de schoonheidssalon. Alles wat ik daar zag vond ik interessant. De totale ontspanning tijdens de behandeling tot de mooiste huid van iemands leven tevoorschijn halen en alles wat daarbij nodig was. Al snel na mijn opleiding wist ik dat ik zelf graag mijn eigen schoonheidssalon wilde openen. De eerste 22 jaar heb ik mijn salon huis gehad. Sinds 18 April 2022 heb ik de deuren geopend van een prachtig Skin Instituut aan de Steenweg 40 in Helmond. Samen met mijn lieve collega Danique zijn wij hier 6 dagen in de week aan het werk. Je kunt op afspraak terecht voor jouw favoriete behandeling.

Skin Boutique

Stap binnen in een stijlvolle salon met alleen maar aandacht voor jou en jouw huid. Neem plaats in een van onze soft touch verwarmde behandelbedden. Laat je verrassen tijdens onze behandelingen en ervaar dat huidverbetering en totale ontspanning perfect samengaan.

Naast de salon hebben wij hier ook een mooie Skin Boutique met de mooiste skincare producten, niche parfums, lifestyle producten, sieraden van IBU Jewels en luxe cadeauartikelen.

Logo Quindy's

Een greep uit ons aanbod:

Intake & Huidscan

Tijdens jouw eerste afspraak in de salon beginnen we met een intake en een huidscan met de Observe 520X. Hiermee kunnen we foto’s maken van de huid in verschillende lichtmodi. Deze foto’s geven ons inzicht in wat er in jouw huid gebeurt en welk behandelplan hierbij past.

Samen gaan we kijken wat jouw huid nodig heeft. Zowel de salon behandelingen als je verzorging voor thuis is erg belangrijk. Zodra je dit op elkaar afstemt bereiken we de allermooiste resultaten. En resultaat is waar het om gaat. Samen gaan we werken aan jouw droomhuid. Wij doen de salon behandelingen en thuis ga jij verder met de producten die daarbij horen.

Permanente make-up

Wij zijn ook specialist in het zetten van Permanente make-up. Hiervoor zijn wij GGD gekeurd. Wij plannen altijd eerst een intake in voordat de permanente make-up gezet gaat worden. Zo kunnen we jouw wensen samen bespreken.  Hoe makkelijk!! Nooit meer een uitgelopen eyeliner en wenkbrauwen die de hele dag mooi blijven. Waterproof en altijd op een natuurlijke manier gezet. Vraag gerust eens een intakegesprek aan.

Quindy's Skin Institute

We zien je graag in onze salon. De allerlekkerste cappuccino staat voor je klaar.

Liefs,

Jessica en Danique

Vragen