Ik ben Jessica, eigenaresse van Quindy’s Beauty. Voor mij zitten schoonheid en emoties van binnen. Een schoonheidsbehandeling is volgens mij pas geslaagd als de binnen en buitenkant in balans zijn. Daar doe ik het voor. Vier dagen in de week werk ik omdat mijn gezin, de hond en sociale contacten voor mij ook heel belangrijk zijn.

Persoonlijk contact, geen medewerkers, normale prijzen en een onbetaalbare glimlach, daar stap ik mijn bed voor uit. Ik doe de behandelingen al 18 jaar jaar in mijn eentje. Misschien een beetje een control freak maar ik ga voor enthousiaste mensen. En weet dan ook dat de kwaliteit geleverd wordt die ik wil.

Ik geloof in ‘geholpen’ puurheid. Iedereen is uniek. En jij dus ook!

Voor de volgende behandelingen kun je bij mij terecht.

  • Luxe gezichtsbehandelingen
  • Advies op het gebied van huidverzorging
  • Manicure en gelcolor by OPI
  • Visagie (workshops)
  • Permanente make up

Ontspannen en vol vertrouwen gaat iedereen naar buiten. En daar worden ze allemaal blij van. Gewoon blij. En dat vind ik zo leuk om te zien. Wat een mooi vak heb ik, denk ik dan.

Kijk gerust even rond op mijn nieuwe website. Ben er best een beetje trots op. 😉 De eerste reacties zijn onder andere: “heel duidelijk” en “makkelijk hoor om online een afspraak in te plannen.”

Leuk toch?

Mooie groeten van

Jessica Dirks

 

 


LOOkX

Als enige in de omgeving biedt Quindy’s beauty behandelingen aan van het gerenommeerde merk LOOkX Skincare.

Producten van LOOkX Skincare worden geproduceerd in Zwitserland en bestaan uit zestig tot tachtig procent werkzame bestanddelen. Maximaal rendement voor huidverbetering van binnenuit en van buiten is daarmee gegarandeerd.

Verder word er gewerkt met de volgende merken: Janssen Cosmetics, Loverock, Lady green, LOOkX make-up, OPI, Atame, Revitalash en Marc Inbane..

lookx-skincare
lookx-make-up
jansse-cosmetics-2
nouveau-contour
opi