Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 75,- ​
Producten van QMS & Cosmedix

Huidscan

Huidscan met de Observe 520X

Een succesvolle behandeling van de huid begint met een goede analyse. Bij Quindy’s vinden we het belangrijk om altijd een professionele huidanalyse te doen voordat we een behandelplan maken. Dit doen we zodat we je gericht kunnen adviseren over de behandeling. Op deze manier bereiken we het beste resultaat als het gaat om huidverbetering.

Diepere huidlagen analyseren

We analyseren de huid van je gezicht met de Observ 520X. Dit apparaat gebruikt verschillende lichtmodi waarmee we alle kenmerken van de huid zichtbaar kunnen maken. Met de Observ kunnen we ook de diepere huidlagen analyseren. Veel huidaandoeningen beginnen namelijk in de diepere huidlagen. We brengen je huid haarscherp in beeld, maken foto’s en bestuderen jouw huid grondig. Op basis van deze informatie geven we je persoonlijk advies en stellen we een doeltreffend behandelplan op dat helemaal gericht is op het beste voor jouw huid. Maak online een afspraak voor een huidscan.

Gratis intake!

Skin Institute

Weet je dat je ook gratis een intake kunt plannen in onze salon. Na deze intake/ kennismaking kunnen we een behandeling gaan plannen als dit gewenst is. Op deze manier kunnen we al een goede inschatting maken wat een goed behandelplan zou kunnen zijn een hoe we de producten voor thuisgebruik gaan inzetten.