QMS behandelingen

QMS MEDICOSMETICS

QMS® Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken.

QMS Medicosmetics

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Skin Institute

Behandelingen

Intake en kennismakingsbehandeling

Qms Meet & Treat

Intake en kennismakingsbehandeling. Tijdens deze eerste Qms collageen behandeling leer je de producten kennen en ervaar je een korte versie van de behandeling. We maken een huidscan met de Observe 520X, bespreken je wensen, stellen een behandelplan op en je krijgt advies over de juiste thuisverzorging.

Qms Meet & Treat

75 minuten | 80,00
Afspraak maken

Behandelingen

Qms Power Treatment

Uitgebreide Qms collageen behandeling met 2 huidverbeterende maskers. Het bekende algen masker en het power firm masker. We gaan werken aan een optimaal vochtgehalte in de huid. Zuurstof behandeling en een massage van decolleté en schouders.

Qms Power Treatment

75 minuten | 92,50
Afspraak maken

Qms Activator Treatment

De Activator behandeling van Qms is een effectieve en ontspannende collageen behandeling gericht op de hydratatie van de huid. Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken dan is deze behandeling perfect!

Qms Activator Treatment

60 minuten | 79,00
Afspraak maken

Qms Sk Alpha Treatment

SK-Alpha behandeling is een collageen behandeling van Qms die gericht is op een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. Voel en ervaar deze behandeling, je zal het prachtige resultaat zien! Deze behandeling is tijdens alle jaargetijden in te zetten, en voor alle huiden geschikt. In het bijzonder de futloze en dunne huid. In de behandeling worden 2 peelings en 3 maskers ingezet. Zuurstofbehandeling en een massage van hals en decolleté.

Qms Sk Alpha Treatment

85 minuten | 115,00
Afspraak maken

Qms Neotissuedermie Treatment

Tijdens deze heerlijke en ontspannende collageen behandeling herstellen we de balans tussen het vocht en vetgehalte van de huid. Deze behandeling wordt vaak als eerste behandeling ingezet. Om zo de perfecte start te maken als thuis ook met de Qms producten gewerkt gaat worden. Uitgebreide massage van gezicht hals en decolleté.

Qms Neotissuedermie Treatment

85 minuten | 120,00
Afspraak maken

Qms Deep Cleansing Intense

Collageen behandeling gericht op een intensieve reiniging van de huid. Tijdens de behandeling worden twee verschillende peelings gebruikt om de huid intensief te reinigen en te ontdoen van onzuiverheden. 

Qms Deep Cleansing Intense

60 minuten | 79,00
Afspraak maken

Korte behandeling (voor mannen):

Qms Lunch/ men Treatment

Korte maar effectieve collageen behandeling voor de klant die weinig tijd heeft. Ook de perfecte quick treatment voor de man. We werken aan het vochtgehalte van de huid. 

Qms Lunch/ men Treatment

35 minuten | 59,00
Afspraak maken

Alleen te boeken bij een behandeling:

Qms Decolleté Treatment

Alleen te boeken bij een behandeling. Extra aandacht voor het decolleté met dubbele peeling en ons welbekende Qms algenmasker voor meer hydratatie en een plumping effect.

Qms Decolleté Treatment

20,00
Afspraak maken
Vragen

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag!

Ben je voor het eerst bij Quindy’s?  Plan dan een intake + huidscan met de Observe 520X in. Hiermee kunnen we foto’s maken van de huid in verschillende lichtmodi. Deze foto’s geven ons inzicht in wat er in jouw huid gebeurt en welk behandelplan het beste bij jou past.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.