Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 75,- ​
Producten van QMS & Cosmedix

Huidverbetering

Huidverbeterende behandelingen

Bij Quindy’s kun je terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen zoals de hydrafacial, Cosmedix behandelingen,  QMS behandelingen of Hydropeptide behandelingen. Ben je nieuw bij Quindy’s of weet je niet goed welke behandeling bij jou past? Plan dan een gratis intake of een huidscan!

Gratis intake!

Plan gratis een intake bij ons in de salon. Na deze intake/ kennismaking kunnen we een behandeling gaan plannen als dit gewenst is. 
Gratis intake!

Huidscan

We analyseren de huid van je gezicht met de Observ 520X. Dit apparaat gebruikt verschillende lichtmodi waarmee we alle kenmerken van de huid zichtbaar kunnen maken
Huidscan

Hydrafacial

 HydraFacial is dé behandeling voor iedereen die een gezonde huid wenst die straalt. De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddelijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
Hydrafacial

Cosmedix behandelingen

We maken hier een onderscheid in Facials en Cosmedix peel behandelingen. Bij enkele van onze Cosmedix peel behandelingen is een voorbereiding nodig van 2-3 weken met producten voor thuis.
Cosmedix behandelingen

QMS behandelingen

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.”
QMS behandelingen

Hydropeptide behandeling

Tijdens een behandeling met hydropeptide wordt de kracht van peptiden gebruikt om moleculen op celniveau te verbeteren
Hydropeptide behandeling