Een intensieve oppepper voor uw huid! Wanneer u last heeft van een onzuivere huid, acne of uzelf stoort aan de (eerste) tekenen van huidveroudering, zoals diepe rimpels, fijne lijntjes of huidverslapping dan biedt een professionele peeling van LOOkX Skincare uitkomst! Speciaal hiervoor ontwikkelde LOOkX de Miracle Peel.  De peeling pakt zelfs pigmentvlekken aan!

Een intensieve, doch huidvriendelijke peeling die de huid zowel van binnen als van buiten weet te verbeteren met een hoge concentratie AHA’s.  Na de peeling is de huid zijde zacht, heerlijk doorbloed en de doffe teint is verdwenen!

Wat doet de peeling exact?
De peeling lost dode huidschilfertjes op, verfijnt grove poriën en zorgt voor een egale teint met een stralende gloed. Het zorgt voor een zeer intensieve maar huidvriendelijke dieptereiniging en heeft ook een verzorgende, herstellende werking van binnenuit. Door toevoeging van unieke plantstamcellen wordt de DNA van de huid beschermd en de aanmaak van collageen geactiveerd. De peeling brengt ook de natuurlijke vochthuishouding op peil en zorgt direct na de behandeling voor een zachte huid met een prachtige, frisse uitstraling.
Voor het beste resultaat adviseren wij u bij Quindy’s aan een kuurbehandeling te boeken. Deze bestaat uit 4 tot 8 behandelingen. Ook is de Bio-Active peel toe te voegen aan elk LOOkX Skincare treatment.